Bekijk mandje
 
Menu ⇡

Voorwaarden

We zetten hier GEEN 367 wetjes en voorwaarden neer, 4 is meer dan voldoende.
1 - U bestelt en betaalt, dan kunt u er op rekenen dat wij het leveren.

Artikelen worden geleverd na ontvangst van de betaling. Niet om u dwars te zitten, maar om het voor ons makkelijk te houden (geen incasso!). Als u toch liever achteraf wilt betalen dan kan dat alleen via Klarna die dan de betaling voor ons afhandelen.


2 - De artikelen niet in orde? U kunt zonder reden alles teruggeven en u krijgt uw geld weer terug.

Mits in nieuwstaat natuurlijk. De verpakking mag open gemaakt zijn om te kijken of het artikel in orde is. Teruggeven kan door het naar ons op te sturen zonder dat u het eerst moet melden of iets dergelijks. U hoeft dat niet binnen acht dagen te doen. Er zit bij ons geen tijdslimiet aan vast.

Het retour-adres vindt u op het pakketje, maar ook in de bevestigings email en op de contact-pagina.


3 - Als een artikel niet meer geleverd kan worden, dan krijgt u uiteraard het betreffende bedrag weer teruggestort.

Dit gaat natuurlijk ook op als een deel van de bestelling niet door kan gaan. Alle artikelen op de site zijn daadwerkelijk op voorraad, en de site wordt gelijk bijgewerkt als iets op is, maar als het voorkomt dan gaan we dus niet moeilijk doen.


4 - De klant is koning(in).

Dat is bij ons al sinds het begin in 1987 zo, en toen we in 2004 met de site begonnen zagen we geen reden dat ineens anders te gaan doen. Een tevreden klant die telkens weer terugkomt is natuurlijk veel beter dan een klant die niet meer terugkomt omdat hij/zij ontevreden is. Dit is precies de reden dat we zo makkelijk zijn met artikelen teruggeven.


 
Bekijk mandje / Bestel pagina