Bekijk mandje
 
Menu ⇡

Over ons

Wat achtergrond informatie over sokkenkraam.nl.
We verkopen uitsluitend via internet, maar Sokkenkraam.nl is ooit in 1987 begonnen als marktbedrijf. Sinds de site in het leven werd geroepen in 2004 begon het aandeel van internet in de omzet langzaam te groeien, en toen dat een beetje ging lopen is in 2007 de markt op het smaragdplein in Utrecht opgezegd, evenals de markt in Overvecht (ook in Utrecht), zodat er meer tijd was om de internet bestellingen af te handelen. Kort daarop is de markt in Nieuwkoop opgezegd en in Juni van 2008 ook de markt in De Bilt.

Sinds die tijd deden we, naast internet, drie jaar lang nog maar één markt per week, op woensdag in Oudewater, maar sinds eind 2011 staan we ook daar niet meer, wat het einde betekende van ruim 24 jaar op de markt staan.

J.W. van Tricht beenmode, wat onze oorspronkelijke bedrijfsnaam is, bestaat dus sinds 1987, maar onze familie zit al in de sokken en aanverwante artikelen sinds de jaren 60 van de vorige eeuw. Onze site sokkenkraam.nl, en onze engelstalige site socksfromholland.com, zijn tegenwoordig onze enige verkoopkanalen.

We hebben geen winkel, alleen een magazijn, en alle artikelen op onze site zijn daadwerkelijk op voorraad, hoewel het natuurlijk altijd mogelijk is dat iets op raakt voor de site ge-update is. Die updates gebeuren echter dagelijks, tenzij er geen wijzigingen nodig zijn uiteraard.

Sinds 13 September 2013 zijn we gevestigd in Emmer-Compascuum (gemeente Emmen), terwijl we daarvoor in Maartensdijk (gemeente de Bilt) zaten. Behalve het adres is er verder natuurlijk niets veranderd.



Sokkenkraam.nl

Kanaal B ZZ 228 (ZZ staat voor zuidzijde)
7881 NM, Emmer-Compascuum
Nederland

Telefoon: +31 (0)591 224 147
Mobiel: +31 (0)65 065 5 061


Ons adres staat natuurlijk ook op de contact pagina, samen met nog wat andere gegevens.


 
Bekijk mandje / Bestel pagina