Bekijk mandje
 
Menu ⇡

Privacy verklaring

Hoe gaan wij met uw gegevens om?
De door u aan ons verstrekte naam en adres gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestelling. Ze komen niet op de server in een database te staan, uw gegevens worden op onze eigen computer bewaard (niet op de internet server dus), en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verstrekt.

Uw gegevens worden ook door uw eigen computer onthouden d.m.v. cookies, net als de artikelen die u uitzoekt.

Het cookie met de artikelen verdwijnt na 24 uur of wanneer u de bestelling plaatst. Mocht u dus per ongeluk Uw browser sluiten dan staat alles er nog als u terug komt, tenzij er 24 uur is verstreken. Uw adres blijft door uw computer onthouden tot 1 jaar na uw laatste bezoek zodat u dat niet weer hoeft in te tikken bij een volgende bestelling.


We sturen geen ongevraagde email naar uw email-adres, u krijgt alleen een mailtje als u ons een vraag heeft gesteld, of emails die te maken hebben met een bestelling die u gedaan heeft. Die emails bevatten geen attachments (bijlagen) en worden in platte (geen html) tekst verstuurd om te voorkomen dat er een virus bijzit. Mocht u ooit uit onze naam een mailtje krijgen dat u niet verwacht (u heeft geen bestelling gedaan en u heeft geen vraag gesteld), open die dan niet en gooi hem gelijk weer weg. Die komt dan niet van ons.


Dan nog even een algemene tip: Klik nooit op een link in een email van wie dan ook, tenzij u heel zeker weet dat het te vertrouwen is. Klikbare links in emails worden vaak gebruikt om stukjes code te starten, u kunt er dus de grootste ellende mee binnen halen. 
Bekijk mandje / Bestel pagina