Bekijk mandje
 
Menu ⇡

Verzending

Een paar dingen die handig zijn om te weten.
Bij betaling via iDEAL, Paypal, of Klarna, wordt uw bestelling direct verzonden via PostNL. Bij betaling via een gewone overschrijving wordt eerst gewacht tot de betaling ontvangen is, tenzij anders overeengekomen natuurlijk. Normaal gesproken heeft u dan 1 dag na het versturen de bestelling in huis, maar soms doet de post er natuurlijk wel eens iets langer over. Mocht uw bestelling op de dag van bestellen niet (meer) weg kunnen, dan gebeurt dat op de eerstvolgende werkdag.

U kunt de verzendkosten van te voren zien door uw mandje te bekijken na het uitkiezen van één of meerdere artikelen. Het wordt live aangepast telkens als er wat verandert, en u kunt de kosten dus zien voordat u daadwerkelijk op de bestelknop klikt.

Als uw bestelling verstuurd is in meerdere enveloppen dan is er een kleine kans dat ze niet allemaal op dezelfde dag aankomen. Het restant volgt dan kort daarop.


Uw bestelling wordt verzonden in ondoorzichtige kunststof enveloppen die waterproof en niet te scheuren zijn om de artikelen te beschermen tijdens de verzending. Bij pakketpost wordt alles in een kartonnen doos gedaan.

Voor bezorging in Nederland variëren de verzendkosten van 1.75 tot 5.95, en telkens als u een nieuw artikel aan uw mandje heeft toegevoegd wordt het gelijk aangepast.


 
Bekijk mandje / Bestel pagina